Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur > Stiker Label Anggur UV
Stiker Label Anggur UV
  • Stiker Label Anggur UVStiker Label Anggur UV
  • Stiker Label Anggur UVStiker Label Anggur UV
  • Stiker Label Anggur UVStiker Label Anggur UV
  • Stiker Label Anggur UVStiker Label Anggur UV

Stiker Label Anggur UV

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane ngasilake anggur, panganan, jus, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label anggur UV minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stiker label anggur UV sing disesuaikan, Layanan pabrik siji-mandeg kanthi rega sing cukup


Stiker label anggur UV iki digawe saka bahan khusus lan ora gampang nyuwek. Label bisa dilokalisasi ing bagean uv sing ditunjuk, nggawe desain produk luwih jelas. Printability desain label apik, bagean desain bisa nampa kustomisasi. Stiker gampang dibusak lan bisa dicopot ing lembaran utawa gulungan kaya sing dikarepake.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Fine Design High Quality UV Wine Label Sticker Minuman Packing Roll Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label anggur UV ora duwe lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Stiker label anggur UV
Macem-macem gaya, free designï¼kualitas dhuwur


   
Hot Tags: Stiker Label Anggur UV, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.