Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur > Stiker Label Anggur Logam
Stiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam
  • Stiker Label Anggur LogamStiker Label Anggur Logam

Stiker Label Anggur Logam

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label anggur logam minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegake ing taun 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang. luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen stiker label anggur logam China, khusus ing macem-macem produk percetakan sajrone 15 taun


Stiker label anggur logam iki nduweni werna sing padhang, ora ana mambu pedas, pola sing katon jelas. Ing font lan aplikasi pola teknologi cembung panas, efek sakabèhé gambar sing cetha nasional. Kekakuan stiker kasebut kuwat, lan printing cetha, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan. Ukuran stiker label, materi, proses bisa disesuaikan, lan kita bakal menehi bantuan profesional.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Logo Brand Label High-end Metal Wine Label Sticker Spot UV Printed Botol Labeling Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Kustomisasi Ukuran / Bentuk

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label anggur logam duwe kaluwihan ora ana sikat lem, ora ana tempel, ora dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan liya-liyane, sawetara aplikasi sing wiyar, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker label anggur logam

Trep lan cepet, manufaktur langsung docking

 


Hot Tags: Stiker Label Anggur Logam, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.