Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur > Stiker Label Anggur Kertas Dilapisi
Stiker Label Anggur Kertas Dilapisi
  • Stiker Label Anggur Kertas DilapisiStiker Label Anggur Kertas Dilapisi
  • Stiker Label Anggur Kertas DilapisiStiker Label Anggur Kertas Dilapisi
  • Stiker Label Anggur Kertas DilapisiStiker Label Anggur Kertas Dilapisi
  • Stiker Label Anggur Kertas DilapisiStiker Label Anggur Kertas Dilapisi
  • Stiker Label Anggur Kertas DilapisiStiker Label Anggur Kertas Dilapisi
  • Stiker Label Anggur Kertas DilapisiStiker Label Anggur Kertas Dilapisi

Stiker Label Anggur Kertas Dilapisi

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, pangan, banyu mineral, obat lan stiker label liyane, utamané ditutupi kertas label anggur stiker label produk populer perusahaan. staf sales, desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis menangake pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pemasok pabrik stiker label anggur kertas sing dilapisi China, produsen kutipan langsung ora entuk bedane


Stiker label anggur kertas sing dilapisi iki digawe saka kertas sing dilapisi, lan ing permukaan nggunakake teknologi bronzing, efek sakabèhé wis maju.Pabrik kanthi peralatan Jerman canggih, pencetakan lan pemotongan sing akurat.Roll utawa lembaran miturut syarat pelanggan, nomer kasebut saka gulungan lan bêsik bisa miturut syarat customer.Label desain atmosfer dhuwur-mburi, bisa nyedhiyani free panuntun dhumateng technical profesional.

 

Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Logo Brand Label Dilapisi Kertas Anggur Label Stiker Adhesive Printing Botol Packing Sticking

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label anggur kertas sing dilapisi duwe kaluwihan ora ana sikat lem, ora ana tempel, ora dicelup, ora polusi, ngirit wektu label, lan liya-liyane, sawetara aplikasi sing wiyar, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Dilapisi Kertas anggur Label Sticker

Printing warna definisi dhuwur njamin warna lan kualitas



Hot Tags: Stiker Label Anggur Kertas Dilapisi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.