Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur > Stiker Label Anggur Nanotekstur UV
Stiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV
  • Stiker Label Anggur Nanotekstur UVStiker Label Anggur Nanotekstur UV

Stiker Label Anggur Nanotekstur UV

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, jus, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label anggur UV nanotexture minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pabrik sumber stiker label anggur UV nanotexture China, bahan sing dipilih lan desain sing apik banget


Stiker label anggur UV nanotexture iki digawe saka kertas sintetik kanthi desain novel lan film sing padhang kanggo nggawe desain luwih jelas. Bagean font nggunakake teknologi bronzing, supaya font bisa luwih menonjol. Stiker kasebut gampang digunakake. mbusak lan bisa dijupuk mati ing sheets utawa nggulung minangka wanted.We uga bisa nyedhiyani bantuan profesional miturut kabutuhan customer, kayata ukuran, materi lan desain.



Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Terlaris Foil Emas Berkualitas Tinggi dan Stiker Label Anggur Nanotekstur UV Minuman Stiker Kemasan Kertas Sintetis Film Cerah

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Kustomisasi Ukuran / Bentuk

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label anggur UV nanotexture ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Stiker label anggur nanotexture UV
Kustomisasi profesional, jaminan kualitas


     
Hot Tags: Stiker Label Anggur Nanotekstur UV, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.