Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur Merah > Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara
Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih MutiaraStiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih MutiaraStiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih MutiaraStiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih MutiaraStiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih MutiaraStiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara

Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane Pearl White Specialty Paper Red Wine Label Sticker minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

China Pearl White Specialty Paper Red Wine Label Sticker produsen, pabrik sumber, terjangkau, jaminan kualitas

Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara iki digawe saka kertas khusus, bahan kasebut tahan lembab, tahan banyu lan tahan suhu rendah. Dibandhingake karo bahan kertas biasa, materi iki luwih maju. Bagean font label bisa ditindakake miturut syarat UV lokal, luwih bisa nuduhake rasa label sing luwih maju. Pencetakan sing cetha, adhesi sing kuat, pencetakan warna definisi dhuwur.



Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Desain Baru Mutiara Putih Kertas Khusus Stiker Label Anggur Merah High-end Spot UV Logo Merek Kemasan Botol Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker Label Anggur Merah Kertas Khusus Putih Mutiara ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Kertas Spesial Stiker Label Anggur MerahPearl White Kertas Khusus Stiker Label Anggur Merah
Adhesion kuwat, printing werna definisi dhuwur


          
Hot Tags: Pearl White Speciality Paper Red Wine Label Sticker, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Customized, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.