Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur Merah > Stiker Label Anggur Merah Bercahaya
Stiker Label Anggur Merah Bercahaya
  • Stiker Label Anggur Merah BercahayaStiker Label Anggur Merah Bercahaya
  • Stiker Label Anggur Merah BercahayaStiker Label Anggur Merah Bercahaya
  • Stiker Label Anggur Merah BercahayaStiker Label Anggur Merah Bercahaya
  • Stiker Label Anggur Merah BercahayaStiker Label Anggur Merah Bercahaya
  • Stiker Label Anggur Merah BercahayaStiker Label Anggur Merah Bercahaya

Stiker Label Anggur Merah Bercahaya

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label anggur abang sing cerah yaiku produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stiker label bir sing padhang iki kanthi ciri kenthel sing kuwat, bisa disesuaikan miturut syarat spesifikasi apa wae. Adhesi tahan lama, anti banyu, anti lenga, anti gesekan, lan tahan suhu dhuwur lan kurang lan tahan karat.
 
Dibandhingake karo tag biasa, iki bakal sumunar ing kahanan tartamtu. Iku cocok kanggo ombenan pub. Liwat kemasan label, produk kasebut uga bisa duwe efek visual sing luwih maju.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Factory Price Hot Selling Luminous Red Wine Label Stiker Popular Packing Roll Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Kustomisasi Ukuran / Bentuk

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label anggur abang sing padhang ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu labeling lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Stiker Label Anggur Merah Bercahaya
Luwih atraktif lan menarik


   
Hot Tags: Stiker Label Anggur Merah Bercahaya, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.