Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur Merah > Stiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
Stiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas SintetisStiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas SintetisStiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas SintetisStiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas SintetisStiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
  • Stiker Label Anggur Merah Kertas SintetisStiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis

Stiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label anggur abang kertas sintetik minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pabrik stiker label anggur abang kertas sintetik China, pandhuan profesional lan conto gratis

Stiker label anggur abang kertas sintetik iki digawe saka kertas sintetik, materi ora gampang nyuwek. Kanthi kombinasi desain ulang lan teknologi percetakan, model ing label kasebut jelas. Label kasebut uga nggunakake nanoteknologi, beda karo gaya, efek sakabèhé menehi rasa tingkat dhuwur. Label bisa digulung utawa dilaminasi miturut syarat pelanggan, saben gulungan lan jumlah saben potongan bisa disesuaikan.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Desain Baru Populer Kristal Nanoteknologi Spot UV Sintetis Kertas Anggur Merah Label Stiker Roll Packing Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Kustomisasi Ukuran / Bentuk

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label anggur abang kertas sintetik ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Stiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis
Nanoteknologi, silky kanggo tutul

            


Hot Tags: Stiker Label Anggur Merah Kertas Sintetis, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.