Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Pangan > Stiker Label Pangan Minyak
Stiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak
  • Stiker Label Pangan MinyakStiker Label Pangan Minyak

Stiker Label Pangan Minyak

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, pangan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamané stiker label pangan lenga minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing taun 2014, nyakup area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang. luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen stiker label minyak China fokus ing produksi lan pangembangan label adesif

Label pangan lenga iki duwe ngisor dicithak, gegandhengan karo teknologi printing, efek sakabèhé menehi wong aran padhang.Miturut ukuran prodhuk kanggo berkembang label positif cocok lan label mburi, supaya label bisa luwih ditampilake. bisa dicopot kanthi gampang, sing uga nambah efisiensi panggunaan. Cocog kanggo stiker label minyak. Miturut kabutuhan pelanggan kanggo menehi rekomendasi materi, ukuran lan kabutuhan liyane.

 

 

Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Logo Pola Letter Label Food Oil Label Stiker Desain Anyar Adhesive Packing Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


IngStiker label pangan lenga ora duwe lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Stiker Label Pangan Minyak

Pabrik penjualan langsung lan dhukungan disesuaikan



Hot Tags: Stiker Label Makanan Minyak, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.