Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Pangan > Stiker Label Makanan Cookie Film Padhang
Stiker Label Makanan Cookie Film Padhang
  • Stiker Label Makanan Cookie Film PadhangStiker Label Makanan Cookie Film Padhang
  • Stiker Label Makanan Cookie Film PadhangStiker Label Makanan Cookie Film Padhang
  • Stiker Label Makanan Cookie Film PadhangStiker Label Makanan Cookie Film Padhang
  • Stiker Label Makanan Cookie Film PadhangStiker Label Makanan Cookie Film Padhang
  • Stiker Label Makanan Cookie Film PadhangStiker Label Makanan Cookie Film Padhang
  • Stiker Label Makanan Cookie Film PadhangStiker Label Makanan Cookie Film Padhang

Stiker Label Makanan Cookie Film Padhang

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamané mrodhuksi anggur, pangan, medicine lan stiker label liyane, utamané padhang film cookie pangan label stiker produk populer perusahaan.Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, karo buruh, teknisi, Staff sales , Desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen stiker label panganan cookie film cerah China, panuntun profesional lan conto gratis


Stiker label panganan cookie film sing cerah iki digawe saka kertas sintetik, materi kasebut ora gampang nyuwek. Kanthi kombinasi desain ulang lan teknologi percetakan, pemodelan ing label kasebut jelas. Label kasebut uga nggunakake nanoteknologi, beda karo gaya, efek sakabèhé menehi raos tingkat dhuwur.Label bisa mbalek utawa laminated miturut syarat customer, saben muter lan nomer saben Piece bisa selaras.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Desain Anyar Populer Padhang Film Cookie Food Label Sticker Roll Packing Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label panganan cookie film padhang ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung bebarengan, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan rewinding.ã


Detail Produk

Stiker label panganan cookie film padhang

Nanoteknologi, silky kanggo tutul



Hot Tags: Stiker Label Makanan Cookie Film Cerah, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.