Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Pangan > Stiker Label Makanan Saus Laser
Stiker Label Makanan Saus Laser
  • Stiker Label Makanan Saus LaserStiker Label Makanan Saus Laser
  • Stiker Label Makanan Saus LaserStiker Label Makanan Saus Laser
  • Stiker Label Makanan Saus LaserStiker Label Makanan Saus Laser
  • Stiker Label Makanan Saus LaserStiker Label Makanan Saus Laser
  • Stiker Label Makanan Saus LaserStiker Label Makanan Saus Laser

Stiker Label Makanan Saus Laser

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamané mrodhuksi anggur, pangan, medicine lan stiker label liyane, utamané saus laser label pangan stiker produk populer perusahaan. Perusahaan label iki didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, karo buruh, teknisi, Staff sales, desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis menangake pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen stiker label panganan saus laser populer China, bisa menehi desain gratis, layanan kustomisasi lan rega sing paling murah


Stiker label panganan saus laser iki digawe saka kertas laser, saengga bisa ngetokake warna lan cahya sing beda-beda ing sudut sing beda-beda. Pola, ukuran lan desain label kabeh kasedhiya yen dikarepake. Efek sakabèhé saka stiker label ngungkapake retro lan pangertèn majeng kanggo prodhuk. Iku cocok kanggo dhuwur-mburi bir utawa ombenan. Liwat kemasan label, produk kasebut uga bisa duwe efek visual sing luwih maju.

 


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Logo Kustom Merek Laser Saus Label Makanan Stiker Kertas Pencetakan Logam High-end Botol Minuman Bir Pelabelan

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Kustomisasi Ukuran / Bentuk

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label panganan saus laser duwe kaluwihan ora ana sikat lem, ora ana tempel, ora dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan liya-liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker label panganan saus laser

Luwih dhuwur-mburi, luwih megah, luwih berkelas

 


Hot Tags: Stiker Label Makanan Saus Laser, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.