Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Minuman > Stiker Label Minuman Jus
Stiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus
  • Stiker Label Minuman JusStiker Label Minuman Jus

Stiker Label Minuman Jus

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, jus, obat lan stiker label liyane, utamane stiker label minuman jus yaiku produk populer perusahaan. , Desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stiker label minuman jus sing disesuaikan, Layanan pabrik siji-mandeg


Stiker label minuman jus iki digawe saka kertas sintetik lan ora gampang sobek. Label bisa dilokalisasi ing bagean uv sing ditunjuk, nggawe desain produk luwih jelas. Printability desain label apik, bagean desain bisa nampa kustomisasi. Stiker gampang dibusak lan bisa dicopot ing lembaran utawa gulungan kaya sing dikarepake.

 

Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Fine Design High Quality Jus Minuman Label Stiker Wedang Spot UV Packing Roll Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker Label Minuman Jus ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker Label Minuman Jus

Macem-macem gaya, desain gratis


 

Hot Tags: Stiker Label Minuman Jus, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.