Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Minuman > Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran
  • Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan SayuranStiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran

Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan Lan Sayuran

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, pangan, jus, medicine lan stiker label liyane, utamané woh-wohan lan sayuran jus wedang label stiker produk populer perusahaan. Perusahaan label iki diadegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, karo buruh, teknisi. , Staff sales, desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis menangaké pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stiker label minuman jus buah lan sayuran sing disesuaikan, rega tuku langsung pabrik Cina


Stiker label minuman jus woh-wohan lan sayuran iki digawe saka perekat perak sing padhang lan katon luwih berlapis. Label Ora gampang cahya lan luh, kanthi tekstur metalik sing apik. Bagian font nduweni teknologi nano lan laser, kanthi efek sing luar biasa. Label stiker label jus sayuran nampa ukuran, bahan, lan teknologi proses sing beda-beda.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Woh-wohan lan Sayuran Jus Minuman Label Stiker Perak Cerah Laser Populer Kualitas Bagus Warna-warni Roll Stiker

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label minuman jus woh-wohan lan sayuran ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker label minuman jus buah lan sayuran

Desain dhuwur lan tekstur apik

 


Hot Tags: Stiker Label Minuman Jus Woh-wohan lan Sayuran, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.