Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Minuman > Stiker Label Minuman Jus Foil Emas
Stiker Label Minuman Jus Foil Emas
  • Stiker Label Minuman Jus Foil EmasStiker Label Minuman Jus Foil Emas
  • Stiker Label Minuman Jus Foil EmasStiker Label Minuman Jus Foil Emas
  • Stiker Label Minuman Jus Foil EmasStiker Label Minuman Jus Foil Emas
  • Stiker Label Minuman Jus Foil EmasStiker Label Minuman Jus Foil Emas

Stiker Label Minuman Jus Foil Emas

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamané mrodhuksi anggur, pangan, jus, medicine lan stiker label liyane, utamané emas foil jus wedang label stiker produk populer perusahaan. staf sales, desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis menangake pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pabrikan sumber stiker label minuman jus China, bahan sing dipilih lan desain sing apik banget

Stiker label minuman jus foil emas iki digawe saka kertas sintetik kanthi desain novel lan film sing padhang kanggo nggawe desain luwih jelas. Bagean font nggunakake teknologi bronzing, supaya font bisa luwih menonjol. Stiker kasebut gampang. kanggo mbusak lan bisa dicopot ing lembaran utawa gulungan kaya sing dikarepake. Kita uga bisa menehi pitulung profesional miturut kabutuhan pelanggan, kayata ukuran, materi lan desain.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Terlaris Kualitas Tinggi Emas Foil Jus Minuman Label Stiker Minuman Cerah Film Kertas Sintetis Stiker Kemasan

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker Label Minuman Jus Foil Emas ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker Label Minuman Jus Foil Emas

Kustomisasi profesional, jaminan kualitas



Hot Tags: Stiker Label Minuman Jus Foil Emas, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.