Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur > Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV
  • Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UVFoil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV

Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane ngasilake anggur, panganan, jus, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane foil emas lan stiker label anggur tekstur UV minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

China foil emas lan UV tekstur anggur label produsen stiker, bahan sing dipilih lan desain apik banget


Foil emas lan stiker label anggur tekstur UV iki digawe saka kertas sintetik kanthi desain novel lan film sing padhang kanggo nggawe desain luwih jelas. Bagean font nggunakake teknologi bronzing, supaya font bisa luwih menonjol. Stiker gampang dibusak lan bisa dicopot ing lembaran utawa gulungan kaya sing dikarepake. Kita uga bisa menehi pitulung profesional miturut kabutuhan pelanggan, kayata ukuran, materi lan desain.



Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Kustom Terlaris Foil Emas Berkualitas Tinggi dan Stiker label anggur Tekstur UV Minuman Cerah Film Kertas Sintetis Stiker Kemasan

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Foil emas lan stiker label anggur tekstur UV ora duwe lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

Detail Produk

Stiker label anggur lenga emas lan tekstur UV
Kustomisasi profesional, jaminan kualitas
    
     


Hot Tags: Foil Emas lan Stiker Label Anggur Tekstur UV, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.