Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Anggur > Stiker Label Anggur Aluminium
Stiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium
  • Stiker Label Anggur AluminiumStiker Label Anggur Aluminium

Stiker Label Anggur Aluminium

Produsen stiker label anggur aluminium high-end China, bisa menehi desain gratis, layanan kustomisasi lan rega sing paling murah. Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, panganan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label anggur embossed aluminium minangka produk populer perusahaan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen stiker label anggur embossed aluminium dhuwur China, bisa nyedhiyakake desain gratis, layanan kustomisasi lan rega sing paling murah.

Stiker label anggur embossed aluminium iki digawe saka aluminium, cembung lan 3D, kanthi warna lan efek sing nyengsemake. Pola, ukuran lan desain label kasedhiya yen dikarepake. Efek sakabèhé saka stiker label nuduhake rasa retro lan maju kanggo produk kasebut. Iku cocok kanggo ombenan dhuwur-mburi. Liwat kemasan label, produk kasebut uga bisa duwe efek visual sing luwih maju.



Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Logo Kustom Label Merek Aluminium Timbul Label Anggur Stiker Kertas Pencetakan Logam High-end Botol Minuman Bir Pelabelan

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan


Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake menyang lumahing macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin Labeling ing baris produksi labeling otomatis.Aluminium embossed anggur label stiker, werna produk label kertas label universal, cocok kanggo obat-obatan, panganan, produk budaya label informasi tingkat dhuwur.


Detail Produk

Stiker Label Anggur Timbul Aluminium
Luwih dhuwur-mburi, luwih berkelas

       


Hot Tags: Stiker Label Anggur Aluminium, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.