Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Bir > Stiker Label Bir Transparan
Stiker Label Bir Transparan
  • Stiker Label Bir TransparanStiker Label Bir Transparan
  • Stiker Label Bir TransparanStiker Label Bir Transparan
  • Stiker Label Bir TransparanStiker Label Bir Transparan
  • Stiker Label Bir TransparanStiker Label Bir Transparan
  • Stiker Label Bir TransparanStiker Label Bir Transparan
  • Stiker Label Bir TransparanStiker Label Bir Transparan

Stiker Label Bir Transparan

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, pangan, banyu mineral, obat-obatan lan stiker label liyane, utamané transparan bir label stiker minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegaké ing 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, karo buruh, teknisi, sales. Staff, perancang luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis menangake pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pemasok pabrik stiker label bir transparan China, penjualan langsung pabrik, produksi stiker profesional


Proses stiker label bir transparan iki transparan pindho, saengga label kasebut bisa dipasang ing botol banyu kanthi warna sing ditemtokake. Stiker label bir transparan iki bisa menehi desain, warna sing cerah, rincian sing jelas, lan gambar sing jelas kanthi warna sing beda. materi stiker label wedang banyu iku anti banyu, ora bakal ambruk lan ambruk, sakabèhé mbukak raos tingkat dhuwur. Gampang kanggo njupuk mati lan nggunakake, bisa dirancang miturut syarat customer.

 

Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Logo Brand Label Transparan Bir Label Stiker Adhesive Colorful Botol Kemasan Lengket

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label bir transparan duwe kaluwihan ora ana sikat lem, ora tempel, ora dicelup, ora polusi, ngirit wektu label, lan liya-liyane, sawetara aplikasi sing wiyar, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.


Detail Produk

Stiker Label Bir Transparan

Tahan banyu lan lenga, tahan suhu dhuwur lan kurang

  


Hot Tags: Stiker Label Bir Transparan, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.