Ngarep > Produk > Stiker Label Kab > Stiker Label Bir > Stiker Label Bir Laser
Stiker Label Bir Laser
  • Stiker Label Bir LaserStiker Label Bir Laser
  • Stiker Label Bir LaserStiker Label Bir Laser
  • Stiker Label Bir LaserStiker Label Bir Laser
  • Stiker Label Bir LaserStiker Label Bir Laser
  • Stiker Label Bir LaserStiker Label Bir Laser

Stiker Label Bir Laser

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produksi lan pemasok percetakan self-adhesive label gedhe ing China. Utamane mrodhuksi anggur, pangan, obat-obatan lan stiker label liyane, utamane stiker label bir laser minangka produk populer perusahaan. Perusahaan label didegake ing taun 2014, kalebu area luwih saka 1600 meter persegi, kanthi buruh, teknisi, staf penjualan, perancang. luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen stiker label bir laser populer China, bisa menehi desain gratis, layanan kustomisasi lan rega sing paling murah


Stiker label anggur aluminium iki digawe saka kertas laser, supaya bisa ngetokake werna lan cahya sing beda-beda ing sudut sing beda-beda. Pola, ukuran lan desain label kabeh kasedhiya ing dikarepake. Efek sakabèhé saka stiker label ngungkapake retro lan maju. raos kanggo prodhuk.Iku cocok kanggo dhuwur-mburi bir utawa ombenan. Liwat kemasan label, produk kasebut uga bisa duwe efek visual sing luwih maju.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Logo Kustom Merek Label Bir Laser Stiker Kertas Pencetakan Logam High-end Pelabelan Botol Minuman Bir

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora ana tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka bahan, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label bir laser duwe kaluwihan ora ana sikat lem, ora ana tempel, ora dicelup, ora polusi, ngirit wektu label, lan liya-liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker Label Bir Laser

Luwih dhuwur-mburi, luwih megah, luwih berkelas

 


Hot Tags: Stiker Label Bir Laser, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.