Ngarep > Kabar > Warta Industri

Klasifikasi saka tas kertas.

2023-05-12

Ana macem-macem tas kertas, macem-macem bahan kertas lan macem-macem gaya.

Miturut materi bisa dipérang dadi: tas kertas kertu putih, tas kertas Papan putih, tas kertas tembaga, tas kertas kraft, lan nomer cilik Manufaktur kertas khusus (kayata: tas kertas anti banyu, etc.).

Miturut macem-macem cara pinggiran tas, ngisor lan tutup mburi, ana patang jinis tas kertas, kayata mbukak tas lapisan ngisor, mbukak tas sudhut sudhut adesif, tutup jinis tas jahitan, tutup jinis flat hexagonal mburi tas adhesive ngisor, nggunakake luwih saka patang lapisan tas kertas kraft, semen kemasan, pupuk lan produk liyane. Miturut sifat paket kasebut, macem-macem jinis tas kertas digunakake.

Miturut macem-macem cara nangani lan bolongan ngeduk: NKK (punching tali), NAK (ora bolongan karo tali, dipérang dadi ora tutuk lempitan lan standar tutuk jinis lempitan), DCK (tas tanpa kabel awak bolongan ngeduk nangani), BBK (karo ilat. tanpa pukulan).

Miturut macem-macem kegunaan: kalebu tas file, amplop, tas tangan, tas semen, tas feed, tas kertas waxed, tas pupuk, tas kertas film pindho, tas kertas papat lapisan, tas obat, tas sandhangan, tas pangan, tas blanja, tas hadiah, tas anggur. Panggunaan beda, ukuran desain, kalebu kekandelan saka tas kertas lan kertas duwe akèh syarat, supaya iku perlu kanggo ngatur miturut kahanan nyata, kanggo entuk tujuan kaping pindho asil karo setengah gaweyan, ekonomi lan ditrapake, kanggo ngurangi nyimpen materi, pangayoman lingkungan ijo, investasi ibukutha perusahaan, nyedhiyani liyane pangayoman.

Kantong kertas liyane: kalebu tas semen, tas feed, tas kertas wax, tas pupuk, tas kertas film kaping pindho, tas kertas papat lapisan, tas obat, tas kertas kemasan apik, tas kertas sandhangan, tas hadiah, tas panganan.