Stiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat
  • Stiker Label ObatStiker Label Obat

Stiker Label Obat

Proses stiker label obat iki yaiku nanoteknologi, ing bagean teks nduweni efek sing penting, kabeh uga ditutupi film matte. Pola, ukuran lan desain label kabeh kasedhiya yen dikarepake. Efek sakabèhé saka label self-adhesive nuduhake pangertèn majeng saka product.The stiker label medicine bisa digawe miturut syarat customer saka materi, ukuran lan desain.Kualitas lan layanan kita wis menangaké pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Supplier stiker label obat Cina, desain dhuwur, kualitas dhuwur lan layanan dhuwur


Proses stiker label obat iki yaiku nanoteknologi, ing bagean teks nduweni efek sing penting, kabeh uga ditutupi film matte. Pola, ukuran lan desain label kabeh kasedhiya yen dikarepake. Efek sakabèhé saka label self-adhesive nuduhake pangertèn majeng produk. Stiker label obat bisa digawe miturut syarat customer saka materi, ukuran lan desain.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Logo Brand Label Obat Label Stiker Pabrik Rega Desain Fine Matt Film Nanoteknologi Packing Label

Bahan

Kertas adesif, bahan vinyl, aluminium, logam utawa liyane

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Debossing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Paket

Label bakal dikempalken ing Roll, sheet utawa individu sheet, digawe dowo film / shrink wrap, karton njaba / selaras (miturut request customer)

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

regane

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

 

Fitur Produk lan Aplikasi

Kanthi label tradisional, label self-adhesive duwe kaluwihan ora ana lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label, lan macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Self-adhesive minangka jinis materi, uga disebut bahan label self-adhesive kanthi kertas, film utawa bahan khusus liyane minangka kain, mburi ditutupi karo adesif, kanthi kertas protèktif silikon minangka kertas dhasar saka bahan komposit. Lan sawise nyithak, nglereni mati lan pangolahan liyane menyang label produk rampung. Stiker label anggur aluminium minangka salah sawijining jinis kasebut.


Cukup pil saka kertas backing, pencet alon-alon, bisa ditempelake ing permukaan macem-macem substrat, uga bisa nggunakake mesin label ing label produksi otomatis.


Stiker label obat ora duwe lem sikat, ora tempel, ora ana banyu sing dicelup, ora ana polusi, ngirit wektu label lan kaluwihan liyane, macem-macem aplikasi, trep lan cepet. Kabeh jinis label self-adhesive bisa digunakake ing label kertas umum ora bisa materi, bisa diarani label self-adhesive minangka label universal, percetakan label self-adhesive beda banget karo percetakan bahan cetak tradisional. , Label self-adhesive biasane dicithak lan diproses ing mesin linkage label, macem-macem proses rampung ing siji wektu, kayata printing grafis, die-cutting, discharge sampah, nglereni lan muter maneh.

 

Detail Produk

Stiker Label Obat

Ndhukung adat, pasokan langsung pabrik

 


Hot Tags: Stiker Label Obat, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.