Ngarep > Produk > Kothak kado > Kertas Kado > Kotak Hadiah Kertas Jantung
Kotak Hadiah Kertas Jantung
  • Kotak Hadiah Kertas JantungKotak Hadiah Kertas Jantung
  • Kotak Hadiah Kertas JantungKotak Hadiah Kertas Jantung
  • Kotak Hadiah Kertas JantungKotak Hadiah Kertas Jantung
  • Kotak Hadiah Kertas JantungKotak Hadiah Kertas Jantung

Kotak Hadiah Kertas Jantung

Wenzhou Sicaite Printing Technology Co., Ltd. minangka produsen lan supplier percetakan label lan tas kertas gedhe. Utamané mrodhuksi anggur, pangan, medicine lan adhesive label liyane lan macem-macem bahan saka tas hadiah, utamané kothak hadiah kertas jantung produk panas perusahaan. , Staff sales, Desainer luwih saka 100 wong. Kualitas lan layanan kita wis entuk pangenalan umum lan sambutan saka kabeh lapisan masyarakat. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Produsen kothak hadiah kertas jantung China, khusus ing macem-macem produk percetakan sajrone 15 taun

Teknologi cetak sing apik banget. Pita sutra sisi kaping pindho kanthi kapadhetan dhuwur. Tekstur sing jelas, pengerjaan sing apik


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item Produk

Sicaite Custom Logo Brand Label High-end Embossing Gold Foil Jantung Paper Gift Box Packing hadiah Bag

Bahan

Kertas Kraft Coklat, Kertas Kraft Putih, Papan Dupleks, Kertas Seni, utawa Kertas Kustom

warna

Warna Penuh, Warna Pantone, Warna Tunggal, Warna CMYK

Ukuran / Wujud

Ukuran / Wujud sing disesuaikan

Jumlah

Pesenan cilik / gedhe bakal ditrima

Finishing lumahing

AQU varnish

Printing

Screen Printing/Offset Printing/Flexo Printing

Proses Khusus

anti banyu / nyegah tearing / Nyegah reregetan lenga

Pengiriman

Kanthi udhara, segara, ekspres internasional, lsp

Rega

Miturut bahan / ukuran / jumlah / desain / proses sing beda

MOQ

500 pcs

Wektu Pangiriman Cepet

10-30 dina sawise entuk pesenan sampeyan

Jinis Ngalahake

Gagang Pita, Gagang Tali PP, Gagang Kapas, Gagang Grosgrain, Gagang Nilon, Gagang Kertas Twisted, Gagang Kertas Datar, Die-Cut
Nangani utawa Customized


Fitur Produk lan Aplikasi

Ana macem-macem jinis tas kertas, macem-macem bahan kertas lan macem-macem gaya. Kaya sing kita ngerti, kertas minangka sumber daya sing bisa didaur ulang. Papermaking bahan mentahan utamané serat tanduran, tutup bahan mentahan saliyane ngemot selulosa, hemiselulosa, lignin telung komponen utama, ana liyane kurang isi komponen, kayata resin, awu, etc. Ana uga úa tambahan kayata sodium sulfat.


Kertas saliyane serat tanduran, nanging uga kudu nambah pangisi sing beda miturut bahan kertas sing beda. Kantong plastik sing umum digunakake digawe saka poliethelin nggunakake lenga, sing wis dadi sumber energi langka kanggo kertas kukus. Kantong kertas, kanthi kontras, digawe saka wit, sumber daya sing bisa dianyari. Iki kanthi alami diwenehi label ijo amarga karakteristik sing bisa diurai lan didaur ulang.


Jantung kothak hadiah kertas: kertas kertu putih kuwat lan nglukis, kaku dhuwur, break resistance lan Gamelan, sepuluh dina saka bocor lumahing kertas flat, umume digunakake kekandelan punika 210-300 gram kertu putih, karo paling bledug wengi mambu ngerti liyane 230 kertu putih. Tas kertas sing dicithak nganggo kertas kertu putih, warna lengkap, tekstur kertas apik banget, minangka pilihan pertama kanggo kustomisasi.


Detail Produk

Kothak hadiah kertas jantung
Desain sing apik banget, jaminan kualitas
  



Hot Tags: Kothak Hadiah Kertas Jantung, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Grosir, Sampel Gratis, Murah, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan